WhatsApp son görülmeyi gizleme

Sponsorlu Bağlantılar

Whatsapp'ta last seen yani son görülme çoğu kişinin şikayet ettiği bir durum. Birçok kişi bu özelliği kaldırmak (gizlemek) için uygulamalara başvuruyor. Bu özelliği uygulamalar dışında ayarlarla çözmenin yolu ise ios işletim sistemi kullanmaktan yani iphone cihazlarına sahip olmaktan geçiyor.

Eğer iphone cihazınız varsa whatsapp'ı açın ve şu yolu izleyin. Ayarlar - sohbet ayarları - gelişmiş ayarlar. Buradan son görülme çubuğunu kaydırıp deaktif edin. Yani son görülme özelliğini kapatın. Bunu yaptığınızda artık ne son görülme tarihiniz görünür ne de siz son görülme tarihlerini görürsünüz. Fakat kullanıcılar yine de listelerinden online olup olmadığınızı görebilirler. Çünkü bu ayar çevrimdışı görünme ayarı değildir. Siz bununla sadece "son görülme"yi kaldırmış olursunuz. Son görülmeyi tekrar aktif etmek içinse 24 saat beklemeniz gerekir. Son görülme ayarını değiştirdiğinizde her seferinde tekrar değiştirmek için 24 saat beklemeniz gerekecek. 

Android işletim sistemi, blackberry cihazlarında ve diğer modellerde whatsappta son görülmeyi gizlemek bildiğimiz şekliyle yoktur. İnternet bağlantısını kesen uygulamalar son görülmeyi gizleme programı olarak dağıtılıyor fakat bu işinizi görmeyecektir. Tabi isterseniz son görülmenizi ve çevrimiçi durumunuzu saklamayı istediğiniz kişileri engelleyebilirsiniz. Daha sonra isterseniz engeli kaldırarak iletişiminizi sürdürebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica