WhatsApp'ta son görülme ne anlama gelir?

Sponsorlu Bağlantılar

WhatsApp'ta son görülme internetiniz varken WhatsApp'a bağlandığınız "son an"ı temsil eder. Eğer WhatsApp uygulamanız cihazınızda sürekli açıksa ve internet erişiminiz varsa online görünürsünüz. Uygulamayı kapatırsanız ve internette dolaşmaya devam ederseniz uygulamayı kapattığınız tarih son görülme olarak işlenecektir.

Birçok kişi bu uygulamadan dolayı sıkıntıya girdiğinden whatsappta son görülmeyi gizlemeyi istemektedir. İphone cihazlarından bu mümkünken diğer modellerde ekstra uygulamalarla bu açık giderilmeye çalışılmakta fakat pek de istenen sonuç alınamamaktadır.

Özetle; WhatsApp ekranındasınız ve arkadaşınızın size mesaj attığını görüyorsunuz ama konuşma ekranına girmiyorsunuz. Arkadaşınız sizin hem çevrimiçi olduğunuzu görür hem de WhatsApp uygulamasını kapattığınız son an (son görülme) bilgisini görür konuşma penceresinde.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica