WhatsApp bilgisayardan kullanılabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

WhatsApp akıllı telefonlarda kullanılmak üzere tasarlandı. Milyonlarca insanın anlık iletişimini sağlıyor. Oldukça kullanışlı ve masrafsız bir uygulama. Bu uygulama ister istemez kullanıcılara Msn Messenger'ı hatırlatıyor ve programı bilgisayardan kullanma isteği doğuyor.

Peki whatsapp bilgisayardan kullanılabilir mi?

Hiçbir programa ihtiyaç duymaksızın whatsapp'ı bilgisayara normal bir şekilde indirip kuramazsınız . Fakat bazı uygulamalarla bilgisayardan whatsapp kullanmanız mümkün. Yine belli başlı uygulamalarla android oyunlarını bilgisayarınızdan oynamanız mümkün. Fakat bu uygulamaların başarısı ve memnuniyet oranı %50 bile değildir. Biz whatsapp'ın telefonlara yakıştığı kanısındayız, yine de bu uygulamaları bilgisayarınızdan test edip deneyimlemek sizin iradenize bağlı. Konuyla ilgili yorumlarınızı iletebilirsiniz.

Güncelleme: Artık bilgisayardan whatsapp kullanmak mümkün. İlgili konuya şuradan ulaşabilirsiniz. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica