Facebook mesaj butonu kaldırma var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Daha önceden Facebook'ta mevcut olan mesaj butonunu kaldırma ayarı kalktığından beri birçok kişi bu durumdan şikayetçi. Facebook ne kadar sosyal paylaşım sitesi ismine sahip olsa da üyelerinden birçoğu dışarıdan mesaj almak istemiyor. Küçük bir değişiklikle Facebook'ta mesaj butonunu kaldırmak mümkün fakat bu çoğu kişinin işine yaramayacak. Çünkü profilde "x'i tanıyorsan kendisine mesaj gönder" yazmaya devam ediyor. İlk bakışta mesaj butonu kalkıyor fakat dediğimiz gibi profil resminin hemen altında "mesaj gönder" şeklinde yazı beliriyor. Buna rağmen bu ayarı yapmak isterseniz yaşınızı 13 yapabilirsiniz, fakat yaşınızı 13 yaptığınızda hem bazı kısıtlanmalar yaşayabilir hem de 13 yaşından 1 gün küçük yapma yanlışlığı yaparak profilinizin kapatılmasına neden olabilirsiniz. Yeterince işe yaramayan bu yöntem için hesabı riske atmaya değer mi? bu da size kalmış. Ayrıca böyle bir durumda bir daha yaşınızı değiştiremeyebilirsiniz.

Mesaj butonu kaldırmanın başka bir alternatifi yok şimdilik. Mesaj filtreleme ile de mesaj butonu aktif olmaya devam eder. Dışardan (listenizde olmayan kişiler) gelen mesajlar mesajlarınızda diğer kısmına düşecek. Facebook tekrar bu ayarı aktif edene dek başka seçenek yok.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica