WhatsApp'tan dosya gönderme nasıl olur?

Sponsorlu Bağlantılar

WhatsApp'ta tıpkı Msn Messenger'da olduğu gibi dosya gönderme ve alma var. Beğendiğiniz bir şarkıyı, çektiğiniz bir fotoğrafı anında gönderebilirsiniz whatsappta. Her model için whatsapptan mp3, resim, video nasıl gönderilir anlatalım.


  • Android işletim sistemine sahip telefonlarda konuşma ekranındayken sağ üstte ataş işaretine tıklandığında bizi galeri, fotoğraf, video, ses, konum, kişi menüsü karşılayacak. Bunlardan hangisini göndermek istiyorsanız ona tıklayacaksınız. Mesela galeri diyerek galerinizde bulunan fotoğraf ve videoları gönderebilirsiniz. Eğer istediğiniz müzik, mp3 göndermekse "ses"e tıklayıp "müzik parçası" seçe tıklayacaksınız. Fotoğraf, video menülerine tıkladığınızda ise o an çekeceğiniz video veya fotoğrafı gönderebilirsiniz. 



  • İphone modellerinde ise dosyayı göndermek istediğiniz kişinin ekranındayken mesaj yazılan bölümün solundaki "ok" simgesini kullanmalısınız. 

Simgeye tıkladıktan sonra android anlatımında olduğu gibi fotoğraf, video çekme seçeneğiniz olduğu gibi, cihazda kayıtlı fotoğraf, videoları gönderme seçeneğiniz de var. Fakat iphone modellerinde whatsapptan mp3 gönderme yok, bunu da belirtelim. 

  • Windows phone modellerinde ise yine ataş simgesine tıkladıktan sonra ses (mp3, müzik), video, fotoğraf gönderebilirsiniz.


  • Blackberry modellerinde konuşma ekranındayken telefonunuzun ekranda görünen

tuşuna tıkladıktan sonra ne tür dosya yollamak istiyorsanız işleminizi yapabilirsiniz.


  • Nokia modellerinde bir kişiyle konuşma penceresi açıp ataş simgesine tıklayıp dosya gönderebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica