WhatsApp'ta titreşim gönderme var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

WhatsApp'ta mesaj yadığınızda karşı tarafın cihazına düştüğüne dair iki tik görürüz. İlkin hemen cevap veremeyişini anlarsınız fakat uzun süre cevap alamayınca huzursuz olmaya başlar, bir şekilde rahatsızlığınızı karşı tarafa iletmeye çalışırsınız. Bunu Msn messengerda sağlayabiliyorduk. Karşı taraf mesaja cevap vermediğinde titreşim göndererek kişiyi uyarabiliyorduk. Titreşim özelliği gönderen için normal olsa da titreşimi alan kişi için pek hoşa gitmeyen bir durumdur.

Msn messengerdan söz açtık çünkü whatsappın msn ile benzerlikleri var. Durum böyle olunca bu özelliklere titreşimin de eklenmesi isteniyor. Fakat whatsappta titreşim gönderme özelliği yoktur. Bunu sağlayabilecek ek uygulamaların varlığından söz edilse de whatsappın kendi içinde titreşim gönderme özelliğinin olmadığını tekrar belirtelim. Bunun yerine durum çok acilse kişiye bir çağrı bırakmak şimdilik tek çözüm gibi görünüyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica