WhatsApp kişi silme nasıl yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

WhatsApp'ta kişi silme konusunu anlatmadan önce kişi silmenin ne anlama geleceğini açıklayalım. WhatsApp'ta bir kişiyi silerseniz o kişi size mesaj göndermeye devam edecektir. Eğer mesaj göndermesini de engellemek istiyorsanız aradığınız ayar whatsappta kişi engelleme ayarıdır. Çünkü whatsappta bir kişi silmeniz sizi de o kişinin listesinden silmeyeceği gibi herhangi bir engel durumu da söz konusu olamaz.

İsteğinizin kişi silme olduğundan eminseniz öyleyse konuya geçelim. WhatsApp'ta direkt kişi silme yoktur, sadece kişileri düzenleme vardır. Eğer bir kişiyi silmek istiyorsanız o kişiyi telefon rehberinizden silmeniz gerekir. Telefonunuzun rehber ayarlarına girip kişiyi sildiğinizde kişi whatsapp listenizden de silinir. Eğer kişiyi görmeye devam ederseniz parmağınızı kişiye basılıp tutup konuşmalarınızı silmeyi seçebilir ve o kişiye ait her şeyi silebilirsiniz. Tekrar belirtelim ki bu işlem sadece kişiyi whatsapp listesinden silmeye yarar. Kişiyi tamamen engellemek isterseniz bu konudan yararlanabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

2 yorum:

  1. Kisiyi rehberden komple sildim ama hala whatsaap kisi listesinde gorunuyor. Kisiyi goruntule diyorum ordan silmeye gidiyorum yine olmuyor. Su an listede iki numara var rehberde olmayan onlari silmeme yardimci olursaniz sevunirim.

    YanıtlaSil
  2. Rehberimden sildiğim kişileri tekrar eklemediğim halde neden görüyorum ?

    YanıtlaSil

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica