WhatsApp ücretsiz son kullanma tarihi öğrenme

Sponsorlu Bağlantılar

WhatsApp ilk bir yıl ücretsiz, sonraki yıllar için her yıl abonelik ücreti ödenerek kullanılan bir mesajlaşma servisidir. Bazı durumlarda ücretsiz kullanım devam etse de her ücretsiz kullanımın bir son kullanma tarihi vardır. Bunu whatsapp hesabınızda görebilirsiniz. Android telefonlar menü tuşuna basıp ayarlar diyip "hesap" menüsüne girdiklerinde "ödeme bilgisine" tıklayarak whatsaappı hangi tarihe kadar ücretsiz kullanabileceklerini öğrenebilirler. Ödeme bilgisi ekranında "geçerlilik tarihi" karşısında yazan tarih sizin whatsappı


ücretsiz olarak kullanabileceğiniz son tarihtir. Bu tarih whatsappın insiyatifine göre uzayabilir fakat kesin bir şey söyleyemeyiz. Son kullanma tarihinden önce veya sonrasında aynı ekrandan yıllık 2 TL gibi bir ücretle aboneliğinizi sürdürebilirsiniz.

Güncelleme: Yukarıdaki bilgiler güncelliğini yitirmiştir. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica