WhatsApp'ta birini ekleyince ya da silince karşıdaki anlar mı?

Sponsorlu Bağlantılar

WhatsApp'ta birini eklemek için telefon rehberini kullanırız. WhatsApp hesabımıza girdiğimizde rehberimizde whatsappı olan herkesi görürüz. Fakat listemizde birilerinin olması bizim de o kişilerin listesinde olduğumuzu göstermez. Rehberimizde olmadığı halde birilerinin whatsapp listesinde olabileceğimiz gibi, listesinde olmadığımız halde whatsapptan durumunu, profilini takip ettiğimiz kişiler olabilir. Buradan hareketle diyebiliriz ki; bir kişiyi silerseniz sildiğinizi anlamaz. Fakat kişiyi engellerseniz bir süre sonra sizi hiç görmediği için engellediğinizi düşünebilir. Ama dediğimiz gibi yaptığınız işlem sadece silmeyse, sildiğinizi anlamaz ve o şekilde konuşmaya devam edebilirsiniz.

Aynı şekilde bir kişiyi whatsapp listenize eklediğinizde karşıdakinin listesinde değilseniz eklediğinizi anlamaz. Fakat siz birini eklediğinizde, eklediğiniz kişinn de listesindeyseniz bu durumda kişi sizin whatsapp kullanmaya başladığınızı hesabından anlar. Fakat yine de o kişiyi ekleyip eklemediğinizi anlayamaz. Sadece whatsapp kullanmaya başladığınızı öğrenebilir.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica