WhatsApp'ta toplu mesaj silme ve geçmişi temizleme

Sponsorlu Bağlantılar

WhatsApp'ta tüm yazdıklarınızı silebilirsiniz. Eğer tüm yazdıklarınızı silmek yerine biriyle aranızdaki mesajları silmek istiyorsanız mesaj silme konusuna bakabilirsiniz.

İphone telefonlarda whatsapp/ayarlar diyip aşağıya kaydırın. Tüm sohbetleri sile tıklayıp tüm sohbet geçmişinizi silebilirsiniz. Eğer tüm konuşmaları temizlemek, gruplardan da ayrılmak istiyorsanız sohbetler ekranından sol üst köşedeki düzenleyi tıklayıp sağ üst köşede "hepsini sil"e tıklarsanız bu durumda hem mesaj geçmişinizi silmiş olur hem de mesaj gruplarından çıkmış olursunuz.

Android telefonlarda ise menü tuşuna basıp ayarlar diyip, sohbet ayarları bölümüne gidip aşağıda "tüm konuşmaları sil" dediğinizde "tüm konuşmaları ve mesajları slmek istediğinzden emin misiniz?" şeklinde beliren soruya "ok" dediğinizde tüm arkadaşlarınızla yaptığınız konuşmalar, sohbetler silinmiş olur.


"Tüm konuşmaları temizle" dediğinizde ise hem herkesle olan mesajlarınız silinir hem de mesaj gruplarından çıkmış olursunuz. 


Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica