Mobil cihazlardan youtube'a video nasıl yüklenir?

Sponsorlu Bağlantılar

Telefonlardan youtube'a video yüklemenin en pratik yolu youtube uygulamasını telefona yüklemektir. Yeni nesil çoğu telefonda youtube uygulaması yüklü olduğundan birçok kişi yeniden uygulama yükleme gereği duymadan youtube'a video yükleyebilir.

Youtube'a video yüklemeniz için google hesabınızın olması gereklidir. Eğer google hesabınız varsa youtube'da kullanıcı girişi yapın. Mobilden youtube'a nasıl video yükleneceğini kısaca anlatalım.

Android işletim sistemi kullanan telefonlarda youtube uygulamasına giriş yapıp anasayfaya gelin. Sol üstteki üst üste üç çizgiye dokunun ve "yüklenenler"e tıklayın. Sonraki ekranda üstte yükleme simgesi göreceksiniz aşağıdaki görselde gösterilen gibi. Ona tıkladığınızda mobil cihazınızda kayıtlı videoyu seçecek ve yükleme işlemine başlayacaksınız. Daha sonra videonuza başlık, açıklama gibi bilgileri girip videonuzun youtube'da yayımlanmasını sağlayabilirsiniz.



İos işletim sistemli iPhone cihazlarını kullananlar ise daha pratik bir yöntemle videolarını youtube'a yükleyebilirler. Cihazlarından fotoğraflar uygulamasına giden iPhone kullanıcıları videoyu seçip dosya paylaşım simgesine tıkladıklarında youtubeu seçtikten sonra google üyelik bilgilerini ve video başlık, etiket, açıklama vs. bilgilerini girdikten sonra youtube'a video yükleyebilirler.

Sponsorlu Bağlantılar

5 yorum:

  1. Abi bende açmadı videoyu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, hangi modelden yükleme yaptınız? Yükleme yaptığınız video mu açılmıyor acaba?

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Bende anlamadım acaba video nasıl atılır

      Sil
  3. Vidolara yorum yapamiyorum telefondan

    YanıtlaSil

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica