Youtube yorumları silme ve düzenleme

Sponsorlu Bağlantılar

Youtube'da hem kendi yayınınızdaki yorumları silebilirsiniz hem de başka videolara yaptığınız yorumları silebilir/düzenleyebilirsiniz. Öncelikle kendi videomuza ya da başka videolara yaptığımız bize ait yorumları nasıl sileceğimizden ve düzenleyebileceğimizden bahsedelim. Yorumun olduğu videoya gidin ve yorumunuzu görün. Yorumun üzerine gelin ve sağda beliren aşağıyı gösteren mini ok simgesine tıklayın. Buradan "düzenle" dediğinizde yorumunuzu düzenleme şansınız var. "Sil" dediğinizde yorumunuz silinir. "Yanıtları devre dışı bırak" dediğinizde ise yorumlarınızın altına yorum/yanıt yazılamaz.



Kendi videolarınıza gelen yorumları silmek içinse ilgili videoya gidin ve kaldırmak istediğiniz yorumun üzerine gelip sağda beliren mini simgeye tıklayın. "Kaldır" diyerek youtube yorumunu silebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica