Youtube'da yorum beğenme ve yanıtlama

Sponsorlu Bağlantılar

Youtube'da yorum beğenmek için google hesabınıza giriş yapmanız gerekir. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra beğenmek istediğiniz yorumun altında bulunan baş parmağın yukarıyı gösterdiği simgeye tıklayarak yorum beğenebilirsiniz. Bir yorumu iki kere beğenemezsiniz. Beğen simgesine tekrar tıkladığınızda beğeniniz geri alınır. Hemen yanındaki parmağın aşağıyı gösterdiği simge ise yorumu kötüleme simgesidir, bir diğer deyimle dislike denen beğeninin tersi bir simgedir. Buna tıkladığınızda yorum eksi değer alır. Beğeni simgesine tıkladığınızda ise yorum artı değer alır. Yanlışlıkla dislike butonuna tıkladıysanız tekrar tıklayarak dislikeınızı geri alabilirsiniz.



Yanıta açık yorumlara yanıt yapabilirsiniz. Bunun için yukarıda gördüğünüz gibi "yanıtla" yazısına tıklayarak istediğiniz yorumu yanıtlayabilirsiniz. Fakat kişi "yanıtı devre dışı bırak" ayarı yapmışsa yanıtlayamazsınız yorumunu.

Sponsorlu Bağlantılar

1 yorum:

  1. ya benim bi youtube kanalım war yorum yapıyorum ama diğerleri yorumumuu yanıtlayamıyor yani yanıtlama butonu kapalı nasıl düzeltebilirim herşeyi denedim olmuyoo :/

    YanıtlaSil

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica