Youtube'da nasıl yorum yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Youtube'da yorum yapmanız için google hesabınızın olması gerekmektedir. Google hesabı aldıktan sonra youtube üyesi sayılacağınızdan artık yorum yapabilirsiniz. Yorum yapmak istediğiniz videoya gidin ve videonun altında "tüm yorumlar" ya da "henüz yorum yok"un altında bulunan "düşüncelerinizi paylaşın" alanına yorum yapabilirsiniz. Uzun yorumlar yaptığınızda "yorumun devamını gör" şeklinde görünüz yorumunuz ve bu şekilde yorumlara çoğunlukla bakılmaz.



Google'ın getirdiği yeni bir özellikle youtube yorumları google plusta paylaşılıyor. Eğer bunu istemiyorsanız "google +'da paylaş" tikini kaldırın. "Herkese açık" yazısına tıkladığınızda ise "herkese açık" şeklinde yeşil buton bulunacak solda, isterseniz çarpıya tıklayarak herkes kısmını kapatabilirsiniz ve "yanıtla"nın hemen üstünde bulunan aşağıyı gösteren mini ok simgesine tıklayarak yanıtları devre dışı bırak diyebilirsiniz. Yorumunuzu isteğinize bağlı olarak düzenledikten sonra yayınla diyerek yayınlanmasını sağlayabilirsiniz.

Eğer videonun altında "bu video için yorumlar devre dışı bırakıldı" uyarısı görürseniz bu durumda video sahibi videoyu yoruma kapatmış demektir, yani yorum yapamazsınız.

Sponsorlu Bağlantılar

5 yorum:

  1. Benim google hesabım var ama yorum yapamıyorum
    Mm

    YanıtlaSil
  2. Google hesap var ama yorum yapamiyorum yorum kısmi yok telefon dan girdigim için

    YanıtlaSil
  3. Bende yorum yapamiyorum yorum kismi yok ne yapmaliyiz

    YanıtlaSil

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica