Astral seyahat nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Astral seyahat. Bir şekilde denk gelmişsinizdir bu kavrama. Bazen üzerine fikirler yürütüldüğünü, bazen de mizaha konu olduğunu görmüşsünüzdür. Nedir peki astral seyahat denen? Gerçekte var mıdır böyle bir şey?

Konu kendi içinde çetrefilli olmakla birlikte, bizim bu konuda verebileceğimiz özet niteliğinde olacaktır. Astral seyahat; en genel geçer hâliyle, uyurken dolaşmayı ifade eder. Nedir peki dolaşan, ruh mu? Ülkemizde genellikle dolaşan bu şeyi "ruh" olarak tanımlıyoruz. Okültizm ve teofizide yer alan bu kavrama göre ise buna astral beden denmektedir. Kişi, belli telkinlerle bedeninden ayrılabilir ve hatta bedenini uyur vaziyette görebilir. Astral seyahati ilk defa deneyen ve başarılı olanların - onların ifadelerine göre - , bedenlerini gördükleri vakit korkup ani sıçramayla bedenlerine geri döndükleri ve korktukları ifade edilmektedir. Bu konuda tecrübeli olanlarınsa, çeşitli deneyimlere sahip oldukları ve hatta uzay dışında gezindikleri yine astral seyahat ile uğraşanlarca ifade edilenler arasındadır. Astral seyahat konusunda tecrübeli olanlar, bu işe yeni başlayacaklara çok dikkatli olmaları gerektiğini ifade ettikleri gibi, aksaklıklar sonucu ruhun bedene dönmeme tehlikesi olduğunu da söylerler. Astral seyahatin nasıl yapılacağı ise çeşitli forumlarda, sitelerde ve kitaplarda işlenen bir konudur. Elbette tüm bunlar, astral seyahate inananlar için geçerlidir. Astral seyahat diye bir şeyin olmadığını ve meydana gelen şeyin bir çeşit rüya-bilinçaltı dalgalanmalarının kişide uyandırdıkları olduğu da ifade edilen görüşler arasındadır. Bizse, astral seyahat diye bir şey olsun ya da olmasın, kişinin yapacağı her şeyde dikkatli olması ve psikolojisini, hayatını tehlikeye atacağı işlere girişmemesini gerektiğini belirtiyor ve ayrıca "bu konuda tecrübem var" diyenleri yorum bölümüne bekliyoruz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica