iPhone cihazlarına bilgisayardan müzik yükleme nasıl olur?

Sponsorlu Bağlantılar

iPhone kullanıcılarının "telefonuma müzik atamıyorum" dediklerine sık sık şahit oluyoruz. Bu durum iPhone'un diğer telefonlardan ayrılan bir özelliğidir. Bilgisayara iPhone ile ilgili hiçbir program kurmadan usb kablosuyla müzik atamadığınızı, aynı şekilde bluetooth bağlantısıyla da müzik aktarımının başarısız olduğunu göreceksiniz. Peki ne yapmalı?

iPhone'a bilgisayardan müzik yüklemenin yolu iTunes indirmekten geçer. O zaman öncelikle iTunes indirelim ve adım adım bilgisayardan iPhone'a müzik nasıl atılır görelim:

* iTunes'u buradan indirebilirsiniz. Dilerseniz açılan ekranda
"-  iTunes'da Yeni Çıkanlar ve özel iTunes teklifleri hakkında bana e-posta gönder.
- Apple yazılım güncellemeleri, en son ürün ve hizmet bilgileri konularında haberdar et". seçeneklerini işaretli bırakarak ve e mail adresi yazarak bunlardan yararlanabilirsiniz. Bunlar beni ilgilendirmez derseniz de, "hemen indirin" seçeneğine tıklayarak iTunes'u indirebilirsiniz. İndirdikten sonra programı çalıştırıp kurun. Ortalama bir program kurulumu nasılsa, iTunes kurulumu da o kadar basit ve sadedir.

* Kurulum bitip programı ilk defa açtığınızda, lisans sözleşmesi çıkacak karşınıza. Kabul ediyorum diyerek programa giriş yapabilirsiniz. iPhone'unuzu usb kablosuyla (iPhone ile uyumlu kablo ile) bilgisayara bağlayın. Bağladığınız anda şöyle bir şeyle karşılaşacaksınız:



Bu bilgisayarı "x iPhone'u" üzerindeki bilgilere erişmesine izin vermek istiyor musunuz? şeklinde bir pencere. Burada yapacağınız şey "sürdür" butona tıklamaktır. Erişime izin vermek için iPhone'unuzdan yanıt verin şeklinde bir yazı çıkacak, iPhone'nunuza bakın ve gelen ekranda "güven" seçeneğini işaretleyin. Bundan sonra ise iTunes'da yeni iPhone'unuza hoşgeldiniz şeklinde bir ekran karşılayacak bizleri. Sürdür diyoruz yine. iTunes ile Eşzamanla ekranında ise "başlat" butonuna tıklayarak işleminize devam edin. Ayrıca sol üstte dosya, düzen, parça şeklinde sıralanmış menülerin hemen yanında olan hesap menüsüne tıklayın, yetkilendirmeler deyin, ardından bu bilgisayarı yetkilendir diyerek Apple kimliği ve şifrenizi girin. Bundan böyle birçok işleminizi daha rahat yapabileceksiniz.

* iPhone'unuz bilgisayara bağlı ise, iTunes ekranında sol menülerde aygıtler bölümünde "x iPhone'u" şeklinde bir ibare göreceksiniz. Tıkladığınızda, müzikler, filmler gibi seçenekleri göreceksiniz. Biz şimdilik müzikle ilgilendiğimizden "müzikler" menüsüne tıklıyoruz. Bundan sonrası ise dilediğiniz müziği bilgisayarınızdan bu bölüme sürüklemek.






Dosyalarınızı tek tek ya da toplu olarak buraya sürükleyip iPhone'unuza müzik atma işlemini sürdürebilirsiniz. Buraya attığınız dosyalar, iPhone cihazlarınızın "Müzik" bölümünde görüntülenecektir. Buradan artık müziklerinizi dinleyebilir, dilerseniz listeler düzenleyebilirsiniz. İşte çok zor denilen ama birkaç işlem ve sabır gerektiren bilgisayardan iPhpone'a (ayfon) müzik atmak bu kadar kolay.






Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica