Telefonla konuşurken karşı tarafın sesi az geliyor, neden?

Sponsorlu Bağlantılar

Bazen, telefon görüşmelerimizde karşı tarafın sesini pek az alırız. Karşı taraftan sesini yükseltmesini isteriz, gürültüden uzağa gideriz ama yine de sesi yeterince duyamayız. Buna sebep ne olabilir? Elbette her cihaz için özel olarak ilgilenilmesi gereken bir durum olabilir. Ama sıkça karşılaştığımız bu problemin çok sefer basit bir çözümünün olduğuna şahit olduğumuzdan, bu basit bilgiyi veriyor ve işinize yaramasını umuyoruz.

Görüşme yaparken bir an telefonu elinize alın ve genellikle telefonun sağında solunda ya da üstünde bulunan ses azaltma-artırma tuşlarından artırmaya dokunun. Cihazınızda bir müziğin sesini açar gibi yapın bu işlemi. Şayet ses son seviyede değil ve artıyorsa, görüşmeye kulak verip test edebilirsiniz durumu. Birçok kişi bu basit durumdan dolayı telefonunun ahizesinde problem olduğunu düşünüyor ama sorun bazen bu kadar basit olabiliyor.

Konuda anlatımını yaptığımız durum, bazen dalgınlıkla oluşan ya da telefonun otomatik olarak ses kısmasına sebep olan durumlarda meydana gelen aksaklığı gidermek içindir. Buna rağmen karşı tarafın sesini alamıyorsanız, bir başkasıyla telefon görüşmesi yaparak durumu test edebilir, yine ses kısıklığıyla karşı karşıya kalıyorsanız da, teknik bir arızadan kuşkulanıp cihazınızı servise götürebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica