Facebook'ta planlanmış bir gönderinin tarihini ve içeriğini düzeltmek değiştirmek

Sponsorlu Bağlantılar

Daha önce Facebook'ta ileri tarihli gönderi paylaşmanın nasıl olduğunu açıklamıştık. Bu yazımızda ise,  ihtiyaç duyulduğunda gönderi tarihini ya da içeriğini nasıl değiştireceğimizi öğreneceğiz. Öncelikle Facebook anasayfasındayken sol menülerde bulunan "sayfalar" a tıklayıp sonrasında bize ait sayfaya tıklayacağız. Sol menüde yayınlama araçlarına tıklıyoruz. 



Yayınlama araçlarına tıkladıktan sonra yine sol menüde "gönderiler" başlığı altında "planlanmış gönderiler"e tıklayacağız. 


Gönderi detayları diye bir kısım çıkacak. 




Eylemler açılır menüsüne tıklayıp "yeniden planla" yazısına tıklayınca gerekli düzeltmeyi yapabileceğimiz kısım çıkacak. Gelecekte gönderinin paylaşılmasını istediğiniz tarihi ve saati seçin yazan kısımdan gerekli düzeltmeyi yaptıktan sonra "yeniden planla" diyerek işlemi sonlandırın. 

Planlanmış bir gönderinin içeriğini değiştirmek/düzeltmek içinse değiştirmek istediğiniz gönderinin yanındaki kutucuğu işaretleyin. Karşınıza gönderinin Önizlemesi çıkacak ve burada ilgili gönderinizin karşısında üç nokta'ya tıklayıp Gönderiyi düzenle diyerek paylaşımınız üzerinde gerekli güncellemeleri yapabilirsiniz. 



Böylelikle Facebook'ta programlanmış bir gönderinin gerek tarih ve saatini gerekse içeriğini değiştirmenin nasıl olduğunu öğrenmiş olduk. Facebook ile ilgili diğer konularımıza ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz. 



Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica