Bilgisayarda Telegram'dan nasıl çıkış yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Şifre ile giriş yaptığınız her site ve uygulamadan zaman zaman çıkmanız gerekebilir. Eğer cihaz ortak kullanılıyorsa ya da cihaz sizin değilse oturum kapatma işlemi gerçekleştirmeniz gerekir. Telegram da mesajlaşma, iletişim uygulaması olduğu için içinde kişisel bilgileriniz özel dosyalarınız olabilir, başkasına devreceğiniz bir cihazda mutlaka oturum kapatmalısınız.

Öncelikle https://web.telegram.org/ üzerinden web telegram kullananlar için çıkışın nasıl yapıldığını kısaca anlatalım. Sol üstteki üç çizgiye tıklayın, sonrasında ise settings'e tıklayın. 




Settings'e tıkladıktan sonra en alta inin ve Log out'a tıklayıp tarayıcıda web telegram oturumunuzun kapanmasını sağlayın.



Bir de Bilgisayara telegram programı indirenler için çıkış nasıl yapılır hemen anlatalım. 

Yukarıda üç çizgili menü simgesine tıklayın, sonrasında "ayarlar"a tıklayın. Açılan ayarlar menüsünde, görseldeki gibi ayarların karşısındaki üç noktaya tıklayın.


Evet, oturumu kapat seçeneğini gördünüz. Tıklayarak bilgisayar pc uygulamasından telegram çıkış yapma işlemini gerçekleştirmiş olursunuz. 


Kısa bir süre önce hizmete giren https://webk.telegram.org/ ya da https://webz.telegram.org/ üzerinden giriş yapanlar Ayarlar'a girdikten sonra profil resminin yanında yer alan üç nokta simgesine tıklayıp "oturumu kapat" diyebilirler. 


Sponsorlu Bağlantılar

1 yorum:

  1. BU BİLGİ ÇOK İŞİME YARADI ÇOK TEŞEKKÜRLER. NEDEN DAHA KOLAY BİR ÇIKIŞ YOLU BULMAZLAR ANLAMADIM BELKİ DE RUS KAFASI BÖYLE ÇALIŞIYORDUR :))

    YanıtlaSil

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica