Telegram uygulamasında çıkış yapma(oturum kapatma)

Sponsorlu Bağlantılar

Bildiğiniz gibi Whatsapp'ta oturum kapatma yoktur, bunun yerine hesap silme ya da uygulamayı kaldırma vardır. Telegram bu konuda bir puan öne geçmektedir. Daha önce Telegram'ı pc'de kullananlar için çıkışın nasıl yapıldığını anlatmıştık. Bu konuda ise hemen kısa bir şekilde telegram uygulamasında çıkış yapma ayarını anlatacağız. Öncelikle üç çizgili menü simgesine sonrasında ise "ayarlar" yazısına tıklayın. Sonrasında aşağıdaki gibi bir ekranla karşılaşacaksınız. İsminizin karşısında yer alan üç nokta simgesine tıklayınız.


Tıkladıktan sonra seçenekler çıkacak karşınıza. Oturumu kapat deyin.





Oturumu kapat dediğinizde telegram oturum kapatma yerine yapabileceğiniz diğer işlemleri yazacaktır. Eğer siz sadece çıkış yapmak istiyorsanız,işleme devam etmek için en altta yer alan oturumu kapat seçeneğine tıklayın, telegram son bir kez daha soracak, siz tekrar oturumu kapat dediğinizde çıkış yapabilirsiniz.

Oturum kapatmadan önce uyarıları okumanızda fayda vardır. Oturum kapatma telegramı kaldırmak ya da silmek anlamına gelmez. 




Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica