Binance alım satım geçmişi nasıl görüntülenir?

Sponsorlu Bağlantılar

Kripto paralar giderek popülerleşiyor ve günlük hayatımıza etki ediyor. Kimi ülkede yasaklanırken, kimi ülkede yeni düzenlemeler getiriliyor. Ülkemizde de diğer ülkelerdeki gelişmeler takip edilip düzenlemeler getirileceği resmi ağızlardan telaffuz edildi. Bunun bir tür yasak mı yoksa vergilendirme mi olacağı konusundaki belirsizlik sürüyor. Genel görüş vergilendirme olacağı yönünde olsa da henüz bir gelişme yok bu konuda. Kripto para deyince akla ilk gelen borsa şüphesiz binance. Binance uygulaması sürekli güncellenmekte ve Türkçe desteği de eklenmiş bulunmakta. 

Gerek borsa ile uğraşanlar gerek kripto borsasıyla uğraşanlar için neyi kaç adet ve hangi fiyata aldıkları önemlidir. Binance için de bu durum geçerlidir ve al sat yapan kullanıcılar doğal olarak "kaçtan aldığımı nasıl öğrenebilirim" diye sormakta ve ilgili menüyü aramaktalar. Hemen aşağıda Binance'ta coinleri tokenleri kaçtan aldığınızı ve sattığınızı gösterir menüyü anlatacağız. Bu sayede Binance işlem geçmişi görüntüleyebileceksiniz.

Alım satım geçmişi emirler bölümünden görüntülenir. Binance telefon uygulamasından örnekle gösterelim. Binance girişini yaptıktan sonra Ana Sayfa'da bulunuyoruz. Sizde emirler başka menüde olabilir ya da Binance kendini güncelledikçe emirler kısmının yeri de değişebilir. Ekrandaki görselde emirler'i görüyorsunuz. Emirler'e tıklıyoruz.



Açık emirler, emir geçmişi, alım satım geçmişi buradan görüntülenebilir. Biz örnek olarak Alım Satım Geçmişi'ne tıklayalım. Burada hangi coini hangi fiyattan kaç adet satmışız, kaç adet almışız görebiliyoruz. Eğer piyasa emri ile alım satım yapmışsak, burada parçalı olarak görünebilir. 



Kripto para borsasında adettendir: Yukarıdaki borsa ve örnekler yatırım tavsiyesi değildir. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica