Birinin Tinder kullanıp kullanmadığını anlamak mümkün müdür?

Sponsorlu Bağlantılar

Tinder, bilindiği üzere arkadaşlık ve buluşma temelli geliştirilmiş bir uygulama. Bu sebepten bazı kullanıcılar, sevgililerinin tinder kullanıp kullanmadığını öğrenme peşinde oluyor ya da kendileri bu uygulamayı kullanıyorlarsa, "tinder kullandığım anlaşılır mı" diyerek endişe etmektedirler. Üçüncü parti yazılımları bunları vaat etse bile, Tinder'ın kendi özelliğinde bu tür şeyler yok. Çevrenizdekiler, akrabalarınız, arkadaşlarınız rehberinizden yola çıkarak sizi tinder'da bulamazlar. Sizler de rehberinizdeki kişilerin tinder kullanıp kullanmadığını bilemezsiniz. Bu sebepten Tinder kullananları görme şeklinde uygulamalara karşı da dikkatli olmanız gerekmektedir. 

Tinder'da rastgele kişi arama seçeneği olmadığı için, akrabalarınız da sizi isminizle bulamaz. Fakat, eğer akrabanız da tinder kullanıcısıysa ya da gizlenmeye çalıştığınız sevgiliniz de tinder kullanıcısıysa, çevredekileri ilerlete ilerlete belki de sizin profilinize denk gelebilir. Sizi bir arama bölümünden bulamayacaklardır ama rastgele profilinizi bulma olasılıkları her zaman vardır.

Tinder'da arama kutucuğuna isim yazarak kişi bulma seçeneği olmadığı için, sizler de merak ettiğiniz kişileri bu yöntemlerle bulamazsınız. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi bu işleri gördüğünü iddia eden üçüncü parti uygulamaları olduğu söylense de bunları kullanmak ayrıca risk teşkil edebilir. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica