Tinder beğenenleri görme nasıl olur? Ücretsiz üyeler görebilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Tinder başlangıçta ücretsiz olan ve daha fazla özellik kullanmak için ücretli abonelik almak gerektiren bir uygulamadır. Bu sebepten kullanıcıların en işine yarayan özellikler ücretli aboneliğe takılabilmektedir. En merak edilenlerden biri olan beğenenleri görme konusu da buna dahildir. Eğer ücretsiz tinder kullanıcısıysanız uygulamada direkt sizi beğenenleri görmeniz şimdilik mümkün değildir. Tinder web sitesinden kullanıcı bilgisiyle girip kodlama bilgisiyle beğenenleri gördüğünü söyleyenler vardır fakat silik bir şekilde görünse bile bu profillere tıklama şansınız olmadığı için, bu yöntemle en fazla kişiyi bulanık şekilde görürsünüz fakat bu profili arama şansınız yoktur. Yüzlerce kaydırma ile aynı profile denk gelme şansınız da pekâla mümkün olabilir, tabii profil resmi değişmemişse.

Şimdilik sadece tinder gold abonelik alanlar beğenenleri görebilirler. Bunun için uygulamada en üstte soldan ikinci simgeye tıklayın. 



Burada tinder gold aboneleri - eğer varsa - beğenenleri görebileceklerdir. Eğer gold üye değilseniz "tinder gold" sayesinde seni beğenen kişileri gör yazısını göreceksiniz. Hile ile beğenenleri görmeyi iddia eden uygulamalara karşı ise dikkatli olmanızı öneririz. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica