Bozuk kamera ile Whatsapp Web'e bağlanmanın imkânı var mıdır?

Sponsorlu Bağlantılar

Bilindiği üzere whatsapp web'e bağlanmak için telefonunuzun arka kamerası kullanılır. Bu sebepten bilgisayar ekranının okunabilir olması, telefon arka kamerasının da düzgün görüntü alabilmesi gerekir. Eğer telefonunuzun arka kamerası tamamen bozuksa, whatsapp web'e kolay yoldan bağlanma imkânınız bulunmamaktadır. Bunu sağladığını söyleyen programları indirirken tereddüt etmenizde fayda vardır.

Eğer kameranız çalışıyor ve bulanık görüntü alıyorsa, bir ihtimal whatsapp web'e bağlanabilirsiniz. Yine kameranız iyiyse ama bilgisayar ekranı bulanık ya da çizikse yine aşağıda kısaca bahsedeceğimiz yöntemle şansınızı deneyebilirsiniz.

Web Whatsapp sayfasındayken karekod göründüğü anda ekranı büyütmeyi deneyin. Bu çoğu bilgisayarda şu şekildedir: CTRL'ye basılı tutarken mouse ortasındaki dönen tuşu ileri götürün. Ekran büyüyecektir. Eğer ekran büyümüyorsa cihazınızda tarayıcı ekranının nasıl büyüdüğünü öğrenin. Chrome için büyütme ayarı aşağıdaki gibidir.




Ekran büyüdüğünde karekod da büyüyecektir. Telefonu biraz daha geride tutarak şansınızı deneyebilirsiniz. Şans diyoruz çünkü, birçok kullanıcı bu yöntemle girmeyi başarabilirken bu yöntemin başarısız olduğunu söyleyenler de vardır. Denemenizde fayda var. Eğer tarayıcı büyümüyorsa, ekran görüntüsü alıp qr karekodu bilgisayarda resim dosyası olarak kaydedebilir ve resim dosyasını büyütmeyi deneyebilirsiniz. Bu durumda çok hızlı olmanız lazım çünkü web whatsapp ekranındaki karekod bir süre sonra değişecektir ve indirdiğiniz resim dosyasındaki karekod geçersiz olacaktır. İyi şanslar. 


Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica