MHRS hastane ve aile hekimi randevusu alma

Sponsorlu Bağlantılar

Daha önce internetten hastane randevusu nasıl alınır konusunu işlemiştik fakat yeni güncellemeler sebebiyle eski konu anlatımları geçerliliğini yitirmiştir. Bu sebepten konuyu yeniden ele alacak ve Merkezi Hekim Randevu Sistemi uygulamasından doktor randevusu almayı öğreneceğiz. Öncelikle telefonlarınıza mhrs uygulaması yüklemeniz gerekir. Uygulama yüklemek istemeyenler buradan bilgilerini girerek aşağıdaki anlatımı takip edebilirler. 

Uygulamayı indirdikten sonra T.C no ve parola yazarak giriş yapınız. Eğer bir MHRS şifreniz yoksa "üye ol" diyerek şifre edinebilirsiniz. Diğer giriş yöntemi ise "E-devlet ile Giriş" seçeneğidir. Giriş yaptıktan sonra hastane ve aile hekimi seçeneği çıkacak karşınıza. Eğer sağlık ocağı randevusu almak istiyorsanız "aile hekiminden randevu al" diyerek, ardından "aile hekimi muayene" seçeneğine dokunarak doktorunuzun uygun gün ve saatini görebilirsiniz. 




Eğer "Hata, aradığınız kriterlere uygun randevu bulunamamıştır" uyarısı alırsanız aile hekiminizin uygun gün ve saati yok demektir. Bu hata uzun süre tekrar ederse, doktorunuz izinde olabilir. Eğer uygun gün ve saat varsa, seçiminizi yapıp onayla dediğinizde işlem tamamlanacaktır. 

Hastane randevusu almak içinse "hastaneden randevu al" dedikten sonra "polikliniğe göre, konuma göre, genel arama" seçeneklerini göreceksiniz. 



Size uygun tercihi yaptıktan sonra ilerleyin. Biz genel arama kısmından ilerleyeceğiz. Genel arama dedikten sonra "aksiyon türü seçimi" gelecek karşımıza, muayene diyoruz. 



Sonrasında örneğin İl için İstanbul seçeceğiz, İlçe olarak Üsküdar diyelim, Poliklinik seçiniz kısmından ise ortopedi seçelim, hastane seçiniz kısmından Haydarpaşa Numune hastanesini seçip aşağıya inip randevu ara dediğimizde istediğimiz hastanenin istediğimiz bölümünde uygun muayene randevuları görebileceğiz. 



Tabii uygun randevu olmadığı da oluyor. Eğer uygun randevuyu bulduysak doktorun adına dokunacağız ve karşımıza çıkan tarih ve saatlerden müsait olduğumuzu seçip gelecek uyarıya tamam dedikten sonra "randevu onayı"nda seçmiş olduğumuz randevunun detaylı bilgilerini göreceğiz. 





Burada hastane doktor poliklinik tarih ve saat bilgisini iyice kontrol ettikten sonra randevuyu onayla diyerek muayene randevu alma işlemini tamamlayabiliriz. 



Bu uygulama ile beyin sinir cerrahi, cildiye, endokrinoloji, fiziktep top ve rehabilitasyon, genel cerrahi, göğüs cerrahi, dahiliye, kadın hastalıkları ve doğum, nöroloji, kardiyoloji ve diğer tüm bölümlere muayene için randevu almak mümkündür. 

MHRS hastane randevunuzu yanlış aldınız ya da gidemeyecekseniz, randevu iptal konusuna buradan ulaşabilirsiniz. 


Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica