Telefon arama (çağrı) geçmişi silme

Sponsorlu Bağlantılar

Akıllı telefonlarda arama geçmişi kontrol edilebilir, geçmişte kimle hangi tarihte ne kadar süre görüşülmüş hepsi görüntülenebilir. Eğer arama geçmişinizin şiştiğini düşünüyor ve hepsini kaldırmak istiyorsanız bu mümkün. 

Öncelikle telefon simgesine tıklayın ve arama geçmişinizi görün. Burada eğer tek bir numara silmek istiyorsanız, numaraya dokunun ve 1 saniye bekleyip seçili hâle getirin. En altta bulunan sil seçeneğiyle silin.

Eğer arama geçmişini komple silmek istiyorsanız, herhangi bir kişiye dokunup 1 saniye bekleyip seçili hâle gelmesini sağlayın. Ardından yukarıda hepsi seçeneğinin tikini doldurun ve en altta bulunan sil seçeneğiyle tüm çağrı geçmişinizi silin



Bu ayarlar ve görünümler sizin cihazınızda farklı görünebilir, ama her cihazda hemen hemen benzer isimlerde ve yerlerdedir. Yorum bölümünden destek alabilirsiniz. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica