Turkcell Dijital Operatör uygulaması ile paket yükleme nasıl olur?

Sponsorlu Bağlantılar

Bir Turkcell hizmeti olan Dijital Operatör uygulaması ile hattınıza ait bilgileri görüntüleyebiliyor ve işlem yapabiliyorsunuz. Bu işlemlerden biri de paket yüklemedir. Turkcell Dijital operatör sayesinde hem banka kredi kartı hem de mevcut tl bakiyenizle paket yükleyebiliyorsunuz. Bunun için Uygulamaya giriş yaptıktan sonra dilerseniz sağ altta  "anasayfa" yazısının hemen yanında "paketler" e tıklayarak size özel paketleri görüntüleyebilirsiniz. 




Diğer paketler içinse "yapmak istediğiniz işlemi arayın" yazan yere alacağınız paket ismi  ya da "paketler" araması yaparak ilgili paketlere ulaşabilirsiniz. 



Örneğin biz Gülümseten 6 GB paketini almak istiyoruz. Sizler de faturalı hat ya da faturasız hat seçeneklerinden ilerleyebilirsiniz. Buradan alacağınız paketin koşullarını ve ücretini okuduktan sonra paket kapsamının hemen altında bulunan "hemen al" seçeneğine tıklayın.



E-posta adresi sorulan bölümde mail adresinizi yazın, hemen altında e posta adresiniz tekrar yazan kısma yine e postanızı yazın.



 "Ön bilgilendirme formu ve mesafeli satış sözleşmesini okudum, onaylıyorum" kutucuğunu işaretledikten sonra "TL bakiyenle al" "Kredi kartınla al" seçeneklerinden size uygun olanı seçip işlemi devam ettirip onay verdiğinizde paket yükleme talebiniz işleme alınacaktır. Paket yaptıktan sonra Turkcell'in ilgili paketi tarafınıza tanımlamasını beklemeniz gerekir. Bazı durumlarda paketin tanımlanması uzun sürebilir, bu esnada paketiniz varmış gibi kullanım yapmanız mağduriyetinize sebep olabilir. Dijital operatör paket yükledim gelmedi diyorsanız gerektiğinde müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Paketin yüklenip yüklenmediğini yine dijital operatör uygulamasından da kontrol edebilirsiniz.

TL bakiyenle al seçeneğiyle paket tanımlayabilmek için, Turkcell'de yüklü TL'niz olması gerekmektedir. Eğer yoksa yine dijital operatör uygulamasından, mobil bankacılıktan, atmlerden, bayiilerden ve diğer birçok yöntemle TL yükleme işlemi yapabilirsiniz. Telsiz kullanım borcunuz yoksa ve mevcut tl bakiyeniz alacağınız paketin ücretinden fazla ise ve paketi almanızda herhangi bir engel yoksa, makul sürede paketiniz hesabınıza tanımlanacaktır. Yine aynı şekilde Kredi Kartınla Al seçeneğiyle ilerlediğinizde, kartınızda bakiye olması ve kullanıma açık olması gerektiğini hatırlatırız. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica