Turkcell paket yükleme nasıl yapılır? Banka, bayi, sms, turkcell.com.tr seçenekleri

Sponsorlu Bağlantılar

 Turkcell ile paket yüklemenin birçok yöntemi mevcuttur. Bunlardan dijital uygulamasıyla paket yüklemeyi daha önce işlemiştik. Bu konuda ise birden fazla paket yükleme seçeneklerinden söz edeceğiz. 

Turkcell.com.tr sitesini kullanarak paket yapma

Bunun için, öncelikle https://www.turkcell.com.tr/ sitesine giriş yapmanız, ardından hızlı giriş ya da turkcell şifre ile giriş seçeneklerinden biriyle giriş yapınız.




Giriş yaptıktan sonra sol üst köşede Paketler seçeneğini göreceksiniz. 



Biz faturasız hat için anlatım yapacağız, bu yüzden paketler/hazır kart/ana paketler sıralamasını takip ederek alabileceğimiz paketleri göreceğiz. Biz gülümseten 6 gb paketi yapmak istediğimiz için, seçimimizi yapıyoruz. 


Buradan hemen al butonuna tıklıyoruz. 


Burada e posta adresimizi ve e posta adresimizin tekrarını yazıp, ön bilgilendirme formu ve mesafeli satış sözleşmesini okudum, onaylıyorum seçeneğini işaretleyip tl bakiyemle al ya da kredi kartınla al seçeneklerinden bize uygun olanı seçip son aşamaya geçiyoruz. 


Son kontrolleri yapıp "onaylıyorum, onayınız ödeme yükümlülüğü doğuracaktır" seçeneğini işaretleyip satın al dediğimizde, işlem tamamlanmış olacak. 


Bu şekilde Turkcell'in web sitesinden paket yüklemek mümkündür. 



Sms ile Turkcell paket yükleme 

Sms ile paket yüklemek istiyorsanız, öncelikle alacağınız paketin güncel olup olmadığı bilgisine ulaşmanız gerekir. Her paketin alım biçimi farklı olduğu için bunun için turkcell.com.tr adresinden paket detaylarına ulaşmanız gerekir. 

Turkcell müşteri hizmetlerini arayarak paket yükleme

Turkcell'i arayarak mevcut bakiyenizle ya da kartınızla paket yükleme imkânınız bulunmaktadır. Bunun için 532'yi aramak ve yönergeleri takip etmeniz gerekir. Kart ile yükleme yapacaksanız, kartınızın yanında olmasına dikkat ediniz.

Turkcell bayilerinden ve marketlerden paket yapma

Telefon bayileri yanı sıra birçok marketten de tl ve paket yüklemek mümkün artık. Bunun için telefon numaranızı verip hangi paketi istediğinizi belirtmeniz ve ücreti sormanız gerekir. Paket ücretine komisyon ücreti de ekleyen yerler olduğunu hatırlatalım ayrıca.

Atmlerden ve mobil bankacılıktan Turkcell paketi yapma

Artık birçok bankadan Turkcell paketi yapmak mümkün. Bunun için Turkcell'in mevcut paketlerini bankaya bildirmiş olması gerekir. Mobil bankacılıkta sadece belirli paketleri görüyor ve size asıl yarayan paketi görmüyorsanız, banka kanalıyla yüklenecek paketlerin sınırlı olduğu anlamına gelir bu. Mobil bankacılıkta istediğiniz paketi görmediğinizde endişelenmenize gerek yoktur. Diğer kanallardan paket yüklemeyi deneyebilirsiniz. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica