Mail simgesi et(@) işareti telefon ve bilgisayardan nasıl yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Maillerde kullanılan kuyruklu a (@), okunuşu ile et telefondan ve bilgisayardan nasıl yapılır hemen öğrenelim. Öncelikle bilgisayar klavyesinde @ işareti nasıl yapılır bakalım. Bunun için klavyenizde AltGr tuşuna basılı tutarken Q tuşuna basmanız sonucu @ işareti elde edersiniz.




AltGr tuşu çalışmıyorsa Alt ve Ctrl çalışıyorsa, bu durumda CTRL ile ALT tuşuna aynı anda basılı tutarken q tuşuna basabilirsiniz. Klavyenizde büyük ya da küçük harflerin aktif olmasında bir sorun yoktur. 




Telefonlarda @(et) işareti yapmak da oldukça kolaydır. Her cihazda bu menüler farklı olmakla birlikte, biz Samsung A10S üzerinden örnek göstereceğiz. Herhangi bir yerde yazarken klavyenin sol alt menüsünde klavyenin diğer işaretlerine geçmeye yarayan bir tuş bulunur.




Bu sizde farklı olabilir. İkinci sayfaya geçen tuşa tıkladığınızda @ işaretini göreceksinizdir. 



İşarete tıkladığınızda yazı yazdığınız alana ya da mail adresi yazdığınız kısma kuyruklu a @ simgesi düşecektir. Başka model telefon ve cihazlarda et simgesini bulamazsanız yorum bölümünde paylaşabilirsiniz. 

Et (@) işareti kopyalama yapmak isteyenler direkt buradan kopyalayıp yapıştırabilirler: @

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica