Telegram ne kadar veri harcıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Telegram'da şimdiye kadar ne kadar veri harcadınız merak ediyor musunuz? Eğer sınırsız internet kullanıyorsanız belki bunu dert etmeyebilirsiniz, ama mobil ya da sınırlı internette mesaj alırken, yollarken tarifemizden ne kadar mb harcandı bilmek isteriz. Telegram'ın veri kullanımı menüsü, aldığımız, yolladığımız dosyaların kaç mb tuttuğunu gösteriyor bizlere. 

Ayarlar/Veri ve Depolama/Veri Kullanımı sıralamasını takip ederek sizler de bu menüye ulaşabilirsiniz.



Mobil sekmesinde, mobil veriye bağlıyken gönderdiğiniz fotoğraf, video, sesli mesaj vs. toplam adetlerini ve bayt tutarını görebilirsiniz. Hemen yanda kablosuz ağ sekmesine tıkladığınızda ise modeme bağlıyken (ev, iş interneti gibi) harcadığınız toplam bayt tutarını görebilirsiniz. Eğer daha az mb harcamanız gerekiyorsa, burada bir fikir edinebilir ve bazı dosyaları gerekmedikçe almayabilir ya da yollamayabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica