Telegram sola kaydırmayı özelleştirme

Sponsorlu Bağlantılar

Telegram ana ekranındayken bir sohbeti sola kaydırıp o sohbet ile ilgili yapılması işlemi direkt yapabilirsiniz. Neyden bahsettiğimizi daha iyi anlamak için Ayarlar/Sohbet ayarları bölümüne girelim ve aşağıya inip "sohbet listesi kaydırma hareketi"ni görelim.


Buradaki seçeneklerimiz; okundu, arşivle, sessize al, sil, sabitle şeklindedir. Eğer biz burada sabitle seçersek, bundan böyle bir sohbetler ekranında bir sohbeti sola kaydırdığımızda sabitleme işlemi gerçekleşecektir. Arşivle seçili olursa, sola kaydırdığımızda sohbet arşivlenecektir. Sohbet listesi kaydırma hareketimiz olarak "sil" i seçersek de, bir sohbeti sola kaydırdığımızda silinecektir. Bu seçeneklerden size uygun olanı seçtiğinizde sizler de kaydırma hareketini özelleştirebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica