Telegram'da eski kişileri toplu silme nasıl olur?

Sponsorlu Bağlantılar

Bir süre önce birçok kişi Telegram uygulamasına geçiş yaptı. Bu geçişlerde bazı gariplikler yaşandı. Mesela yıllar önce sildiğimiz kişileri Telegram uygulamasında görür olduk. Birçok kişi "rehberde sildiğim kişi görünüyor", "sildiğim kişiler geri geldi" diyerek uygulamanın bu özelliğinden memnuniyetsizliğini dile getirdi. Gerçekten de Telegram'ın ilk bakışta olumlu ve olumsuz yönleri mevcut. Bunlardan bir diğeri olan "telegrama katıldı" bildirimini daha önceki konularımızda işlemiştik. Bu konuda ise bir şekilde yeniden Telegram'ımızda görünen kişileri silmeye çalışacağız. 

Bunun için sol üst menüden üç çizgili hamburger menüye tıklayın sonrasında ayarlar deyin.

 

Ayarlar başlığı altında "gizlilik ve güvenlik" seçin.


Gizlilik ve güvenlik e dokununca açılan bölümde en aşağılara doğru inin ve aşağıdaki görseldeki gibi ekranı gördüğünüzde "eşitlenen kişileri sil" deyin. 


Bunu yaptığınızda telefon rehberinizde yer almayan kişiler silinecektir. Eğer telefon rehberinizde olmadığı hâlde listenizde kalmasını istediğiniz kişiler varsa bu ayarı yapmaktan sakının. Bu ayar çok sayıda kişinin silinmesine sebep olur. Lütfen dikkatli kullanın. Rehberinizde olmadığı hâlde telegrama eklenen kişiler çok sayıda değillerse, tek tek silmeyi deneyebilirsiniz:

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica