Telegram'da profil fotoğrafları gizleme nasıl yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Telegram'da profil fotoğraflarınızı belirli kişilere gösterebilir ya da herkesten gizleyebilirsiniz. Bunun için sol üst köşede üç çizgiye tıklayın ve ayarlar deyin. Ardından "Gizlilik ve Güvenlik" seçeneğine dokunun. "Gizlilik" başlığı altında "profil fotoğrafları"na dokunun. 




Burada herhangi bir değişiklik yapmadıysanız "herkes"olarak görünür. "Kişilerim" diyerek listenizde olmayan kişilerin profil fotoğrafınızı görmelerini engelleyebilirsiniz. 

Ayrıcalık ekle bölümünde ise sadece belli başlı kişilerden gizleme ayarı mevcuttur. Bu bölümde kullanıcı ekle diyerek, Telegram rehberinizde ekli kişileri seçebilirsiniz. Bu sayede çekindiğiniz, görünmek istemediğiniz ama listenizde mecburen bulunan kişilerden profil fotoğraflarınızı gizleme imkânına sahip olursunuz. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica