Telegram kişi silme nasıl yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Whatsapp'ta kişi silmek için kişiyi rehberde silmek yeterken, Telegram'dan kişi silmek için kişiyi telefon rehberinden silmek yetmez.Bu ayarlar ileride değişebilir, ama şimdilik bir kişiyi silmek için o kişiyi Telegram uygulamasından kaldırmak gerekir. Hatta, bir kişiyi rehberinizde tutmaya devam edebilir ama Telegram'dan silebilirsiniz. Hemen bir deneme yapalım ve Telegram'dan birini silelim. 

Bunun için sileceğimiz kişinin profiline tıklıyor ve seçeneklerin görünmesini sağlıyoruz. Sağ üstte üç nokta simgesine tıklıyoruz ardından.



Kişiyi paylaş, kullanıcıyı engelle, kişiyi düzenle şeklinde sıralanan seçeneklerden bize lazım olanı "kişiyi sil" seçeneğidir. Dokunduğumuzda bizden silmek için onay isteyecektir.





İptal Et ve Sil seçeneklerinden "Sil" seçeneğine dokunduğumuzda o kişiyi Telegram rehberimizden silmiş oluruz. Şimdi silip silinmediğini kontrol etmek için arama bölümünde o kişinin adını yazalım. Eğer hâlâ görünüyorsa, muhtemelen sohbet baloncuğu silinmediğindendir. Sohbet baloncuğu da silindikten yani konuşmalar silindikten sonra o kişinin artık Telegram'dan görünmemesi gerekir. Tekrar belirtelim ki bir kişiyi Telegram'dan numara ekleseniz de silseniz de telefon rehberiniz bu durumdan etkilenmez. Bir kişiyi Telegram'dan sildiğiniz hâlde telefon rehberinizde yine görebilirsiniz, gerektiğinde rehberinizden de silebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica