Telegram'da fotoğraf ve videoları galeriye kaydetme

Sponsorlu Bağlantılar

Telegram'da fotoğraf ve videolar otomatik olarak telefonunuza inmiyor ve bu işlemi manuel yapmak istiyorsanız, bunun için aşağıdaki işlemi yapabilirsiniz. Telefonunuza indirmek istediğiniz fotoğraf ya da videoyu sohbette görün ve üzerine dokunun. Dokunduktan sonra sağ üstte üç nokta simgesine tıklayın. 



Açılan seçeneklerden galeriye kaydet dediğinizde, bir sohbette ya da grupta, kanalda görmüş olduğunuz videoları/resimleri telefonunuza indirebilirsiniz. Galeriye kaydetme bu şekildedir. 

Pc Telegram kullanıyorsanız, video/fotoğraf a tıklayın ve açıldıktan sonra mouse ile sağ tıklayıp farklı kaydet deyin. Açılan seçeneklerde dosyanın nereye ineceğini gösterin ve kaydet diyerek işlemi sonlandırın. 

Ayrıca bazı dosyalarınızı Telegram otomatik olarak kaydediyor olabilir. İnen dosyaların nerede olduğuyla ilgili bu konumuza da göz atabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica