Telegram'da gruplara eklenmeyi engelleme

Sponsorlu Bağlantılar

Telegram'da zaman zaman yabancı gruplara eklendiğimiz olur. Bu gruplar rahatsız edici olsun veya olmasın, irademiz dışında rastgele bu tür gruplara eklenmeyi istemeyiz. Küçük bir ayarla sizi gruplara kimlerin ekleyip eklemeyeceğine karar verebilirsiniz.

Cihazınızda Ayarlar/gizlilik ve güvenlik/gruplar sıralamasını takip ederek bu ayarı değiştirebilirsiniz.




Gruplar'a tıkladıktan sonra "kişilerim" seçerseniz eğer, bildiğiniz, tanıdığınız Telegram kişileriniz sizi gruplara ekleyebilir sadece. Ya da aşağıdaki ayarları yapabilirsiniz.

Ayrıcalık ekle bölümünde "Her zaman izin ver" yazısı olacak. Yukarıdaki görselde görünmese de sizde görünecektir. Her zaman izin ver diyerek belli başlı kişilere ayrıcalık tanıyabilir, onların sizi daima gruplara eklemesine izin verebilirsiniz.

Beni hiç kimse eklemesin! diyorsanız asla izin verme karşısında "kullanıcı ekle" diyerek tüm kişilerinizi seçin ve onaylayın. Bu ayar için tek tek tıklamanız gerekebilir. Bu ayar ile herkesi seçtiğinizde bundan böyle kimse sizi gruplara ekleyemez.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica