Telegram'da mesaj düzenleme nasıl yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Telegram'da özel sohbet, grup ve kanallara attığınız mesajları silmek yerine düzeltmek isterseniz bunu kolay yoldan yapabilirsiniz. Bu şekilde hem mesaj silerek şüphe uyandırmamış olursunuz hem de mesajınızın takibinde olduğunuzu gösteren bir ifade takınmış olursunuz. Mesaj editleme nasıl yapılır hemen bakalım. Bunun için göndermiş olduğunuz ve düzenleyeceğiniz mesaja basılı tutup en üstte aktif hâle gelen kalem simgesine tıklayabilirsiniz.


Ya da düzenlemek istediğiniz mesaja seri şekilde çift dokunun ve çıkan seçeneklerden "düzenle"yi seçin. Düzeltilecek mesaj mesaj alanına düşecek ve bir kısmını silerek ya da ekleme yaparak ya da tamamını silerek bir düzeltme işlemi gerçekleştirdikten sonra hemen yanda onay simgesine tıklayarak yollayabilirsiniz. 

Bir mesajı düzenlediğinizde kişiler mesajı "düzenlendi" olarak görür ama düzenleme geçmişini göremezler.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica