WhatsApp durumda link paylaşımı nasıl yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

WhatsApp durumlarınızı çok amaçlı kullanabilirsiniz. Daha önce bir youtube videosunun nasıl paylaşıldığını anlatmıştık. Link paylaşmanın Youtube videosu paylaşmaktan farkı yoktur. Paylaşılacak linke gitmeniz gerekir öncelikle. Örneğin bir haber sitesindeyseniz, haber sitesinin url'sini yani linkini kopyalamalısınız. Ardından Whatsapp durum bölümüne gidin ve sağ altta bulunan kalem simgesine tıklayın.




Durum yazın bölümüne basılı tutun ve parmağınızı geri çekin, yapıştır geri al seçenekleri aktif olduğunda yapıştır deyin. 



Linki doğru yapıştırdığınızda linkin gittiği adrese dair bilgiler çıkacak. Örneğin bir haber sitesiyse haberle ilgili görseller çıkabilecektir. Fakat aşağıdaki örnekte olduğu gibi her zaman eklenecek linke dair görseller çıkmayabilir. 



Paylaşacağınız linkin doğruluğunu teyit ettikten sonra sağ altta yer alan gönderme butonu ile herhangi bir linki WhatsApp durumda paylaşabilirsiniz. Linkin başına ya da sonuna istediğiniz bir şeyler, yorum vs. ekleyebilir, gidilecek bağlantı hakkında bilgi verebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

1 yorum:

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica