WhatsApp durumda youtube videosu nasıl paylaşılır?

Sponsorlu Bağlantılar

WhatsApp durumda birçok şeyi paylaşabilirsiniz. Özlü sözler, duyurular, haberler, fotoğraflar, videolar, linkler ve daha birçok şey. Youtube videosu paylaşmak da bunlardan biridir. İster bir müzik, ister film, ister komik video olsun, yeter ki Youtube'da bulunsun. Nasıl yapıldığına bakalım. Öncelikle paylaşılacak Youtube videosuna gidiyoruz. Ardından videonun linkini kopyalıyoruz. Uygulamadan giriyorsanız videonun altında yer alan paylaş butonuna tıklayın ve çıkan bağlantıyı kopyalayın. 

Şimdi WhatsApp durum menüsüne gidin ve sağ altta yer alan kalem simgesine dokunun. 



Durum yazın yazan bölüme parmağınızı dokundurun ve hafif bekleyin. Kısa bir süre sonra "yapıştır" seçeneği çıkacaktır. Yapıştır dediğimizde az önce kopyaladığımız youtube videosu linki bu bölüme yapıştırılacaktır. 



Doğru kopyalama ve yapıştırılma yapıldığı takdirde video linki yapıştırılacak ve kısa bir süre beklendikten sonra videoya ait bir görsel görüntülenecek. 


Ardından sağ altta yer alan gönder ikonuna tıklayarak bir Youtube videosunu Whatsapp durumda paylaşmış oluruz. Linkin başına ya da sonuna yazı ekleyebilirsiniz. İşlem bu kadardır. 

Eğer link olarak paylaşmak değil de, video olarak paylaşmak isterseniz, öncelikle youtube video indirme sitesi ya da uygulamasında videoyu indirmeniz, sonra Whatsapp'ta kısa video olarak paylaşmanız gerekir. Oysa yukarıdaki işlemde video indirmeye gerek kalmadan ve süre sınırlamasına takılı kalmadan Youtube videosunu paylaşırsınız ve kişileriniz linke giderek videoyu açabilirler. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica