WhatsApp durumda uzun ve kısa yazı yazma

Sponsorlu Bağlantılar

WhatsApp durum güncellemesi yaparken fotoğraf, video, bağlantı gibi paylaşımların yanı sıra yazılı mesaj paylaşmak da mümkün. Yazılı durum paylaşırken yazı tiplerini değiştirebilir, arka plan rengi belirleyebilir ve çeşitli emojiler ekleyebilirsiniz. Yazılı durum mesajı nasıl paylaşılıyor hemen bakalım:

Android cihazlarda Durum menüsüne tıklanır ve sağ altta bulunan kalem simgesine dokunulur. 


Ardından durum yazın bölümüne kısa ya da uzun yazılar eklenebilir. Buraya isterseniz başka bir yerden kopyaladığınız özlü sözleri, manalı cümleleri, şiir ve edebi yazıları yapıştırabilirsiniz. 


İster kendi yazdıklarınız olsun ister özlü sözler olsun, bunları yazdıktan sonra yazı tiplerini değiştirebilirsiniz. Y simgesine dokunarak yazı tipinin değişmesini sağlayabilir ve göze hitap eden görünümler elde edebilirsiniz. Whatsapp'ta durum yazı tipi/stili değiştirme buradan yapılır. 

Gülen surat emojisine tıklayarak yazılarınıza çeşitli emojiler, komik ya da üzgün ifadeler eklemeniz de mümkün. 


Ressam paleti simgesi ise arka plan rengi değiştirmeye yarar. Her dokunuşunuzda arka plan başka bir renge döner. En uygun rengi yakaladıktan aşağıdaki gibi gönder ikonuna dokunarak durumunuzun paylaşılmasını sağlayabilirsiniz.


Yazılı ya da resimli bir durum paylaştıktan sonra o durum değiştirilemez. Böyle bir durumda 24 saat içerisinde silinmesini beklemek ya da hemen o an silip yenisini paylaşmak gerekir. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica