Telegram report bug ne demek

Sponsorlu Bağlantılar

Kısa bir süre önce hizmete giren webk.telegram.org ve webz.telegram.org siteleri klasik web.telegram.org sitesinden daha işlevli. Üstelik bu sitelerden Telegram'a girenler  Web Telegram'ı Türkçe yapma özelliğinden faydalanabiliyorlar. Ayrıca çıkartmalar, görünümler birçok şey daha iyi hâle gelmiş ve soluk görüntüden uzaklaşılmış. Ayrıca Report Bug isminde yeni bir menü eklenmiş.


Nedir Report Bug, ne işe yarar? 

Report Bug, hatayı raporla/bildir gibi bir anlama gelmektedir. Bu uygulamadaki hataları, çıkmazları ilgili linkten Telegram'a bildirip bunların düzeltilmesine katkıda bulunabilirsiniz. Report Bug'a tıkladığınızda başkalarının raporlamalarını da görebilirsiniz. 




Sponsorlu Bağlantılar

1 yorum:

  1. ben tuşa bastığımda bütün apartmanın elektriği anında kesildi? (not:bilgisayardayken bastım ve bilgisayar prize bağlı daha az önce yaşandı)

    YanıtlaSil

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica