WhatsApp hakkımda bölümü boş bırakma/silme nasıl olur?

Sponsorlu Bağlantılar

Bilindiği gibi WhatsApp'ta hakkımda bölümünü silip boş bırakmak istediğimizde "hakkımda boş olamaz" uyarısı alırız. Fakat bazı kullanıcıların profillerine tıkladığımızda hakkımda bölümlerinin boş olduğunu görüyoruz. Biz yapamıyorsak başkaları nasıl yapıyor? Bu sorunun cevabı aslında oldukça kolay. Profiline baktığınız kişi "hakkımda" bölümü için gizlilik ayarı yapmıştır. Şimdilik Whatsapp'ta hakkımda bölümü boş bırakılamaz ama başkaları baktığında boşmuş gibi görünebilir. Yani sizin dışında herkesten hakkımda bölümünü gizlemeniz mümkün. 


Ayarlar/Hesap/Gizlilik/Hakkımda sıralamasını takip edin. Hakkımda'ya tıkladığınızda "herkes, kişilerim, hiç kimse" seçeneklerinden "hiç kimse" seçtiğinizde bundan böyle listenizde olan ya da olmayanlar profilinize tıkladığınızda hakkımda kısmını boş olarak görürler. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica