Whatsapp hakkımda bölümüne yazma ve değiştirme

Sponsorlu Bağlantılar

Bir kişinin Whatsapp profiline tıkladığımızda özlü sözler, emojiler görebiliriz. Bunlar dışında bir de Whatsapp'ın hazır yazıları bulunmaktadır. Bunlar güncel olarak şu şekildedir: Müsait, meşgul, okulda, sinemada, işte, pil bitmek üzere, konuşamam yalnız whatsapp, toplantıda, spor salonunda, uyuyor, sadece acil aramalar.

Yani eğer siz eğer "whatsapp meşgul nasıl yapılıyor" diyorsanız, doğru konudasınız. Rahatsız edilmemek için buradaki ifadeleri kullanabilirsiniz. Nasıl yapılıyor görelim: 

Android telefonlarda şu şekilde yapılır. Sağ üstte üç nokta simgesine tıklayın. 

 Ardından Ayarlar deyin.


Yukarıda profilinizin yer aldığı bölüme dokunun. Açılan bölümde "Hakkımda" yazısına dokunun. 


Buradan hazır yazıları kullanmak isterseniz, müsait, meşgul, işte gibi seçeneklerden birine tıklayabilirsiniz. Eğer bir yazı eklemek isterseniz "kalem" simgesine dokunup yazınızı yazın ve "kaydet" deyin.

Daha önce paylaştığınız bir yazı ve durumu da buradan değiştirebilirsiniz. Başka bir yazıya tıklayarak ya da kalem simgesine dokunarak yazılanları silebilirsiniz. 

WhatsApp hakkımda tarihi degistirme var mı?

Hakkımda bölümünü her güncellediğinizde o an'ın tarihi eklenir hakkımda kısmına. Bu tarihi daha sonra değiştiremezsiniz. 23.04.2021 tarihinde hakkımda bölümüne bir şey yazdınız ama birileri baktığında 22.02.2021 görsün isterseniz bu mümkün değildir. 

Whatsapp hakkımda ve durum farkı nedir?

Whatsapp hakkımda bölümü ilk zamanlar "durum"olarak isimlendirilirdi. Bir kişinin profilinde sabit kalır bu bölüm ve istenildiği zaman değiştirilir. Durum ise yeni anlamıyla, durum menüsünden paylaşılan ve 24 saat içerisinde kendiliğinden yok olan paylaşımlardır. Bu paylaşımlarla ilgili daha fazla bilgi için Whatsapp durum paylaşma konumuza göz atabilirsiniz. 

Sponsorlu Bağlantılar

4 yorum:

  1. Bazi arkadaslarin hakkimdaki kisminda 2015 yilinin tarihi var bunu nasil yapıyorlar ? 8 sene dir hic mi guncelleme almadi cihazlari veya o kadar titizlikle nasil korudular.?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benım hakkımdalıgımda tarih otomatik olarak değişiyor anlamdm 1970 çıkıyor bana yardım eden olurmu acaba bılfısı olan varmı acaba çok saçma bır durum yaşıyorum

      Sil
    2. Whatsapp aero kullaniyorlar.aeroda oyle hile var hakkimda kisminin tarihini degistirebilirsin

      Sil
  2. BENİM ARKADAŞIMIN 1994 FLN HAKKINDA TARİHİ NASIL OLUYOR YA!!?

    YanıtlaSil

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica