Whatsapp'ta hazır stickerlar nasıl yüklenir ve kullanılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Whatsapp'ta konuşmalar yaparken çıkartma (sticker) kullanabilirsiniz. Eğer stickerlar yeterli gelmiyorsa Whatsapp'ta halihazırda bulunan paketleri yükleyebilirsiniz. Bunun için konuşma ekranını açın ve emoji simgesine tıklayıp emojiler ve çıkartmaların görüntülenmesini sağlayın. Ardından sağ altta bulunan simgeyle sadece "çıkartmaların" olduğu bölüme geçiş yapın. Sonrasında ise sağ üst köşede yer alan + simgesine tıklayın. 



Burada Whatsapp'ta ekli olan halihazırda çıkartmaları görüyoruz. Bu çıkartmalar paketler halinde sunulsa da, sadece beğendiğiniz tek çıkartmaların üzerlerine gidip basılı tuttuğunuzda "favorilere ekle" diyerek çıkartmalarınıza ekleyebilirsiniz. Biz paket olarak indirmeyi deneyelim. Paketlerin karşısında yer alan indirme butonuna tıklayalım. 


Sticker paketi inecek



Kontrol etmek için konuşma ekranında sticker bölümüne giriyor ve az önce yüklediğimiz çıkartmaları görüyoruz. Bu sayede birbirinden renkli çıkartmaları sohbetlerimizde kullanabiliriz. Eğer kendiniz özel sticker oluşturup kullanmak istiyorsanız, özel sticker oluşturma konusunu inceleyiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica