Yöneticisi olunan Telegram grubunu adıyla kullanmak

Sponsorlu Bağlantılar

Telegram'da yöneticisi olduğunuz gruplarda yazarken isminiz görünür ve tercihinize göre üstte "yönetici" yazar. Eğer isminizin görünmesin istemiyorsanız, grup ismiyle paylaşım yapmak istiyorsanız bunun için ayar yapmanız gerekir. Pc ve ios, android uygulamalarında bunu değiştirmek mümkün. Aşağıda örnek olarak android üzerinden anlatımı gerçekleştireceğiz. Sizler de cihazlarınızda benzer menüyü bularak bu ayara erişebilirsiniz.

Grubu açın ve üstte grup isminin yazılı olduğu alana tıklayın. Kalem simgesine dokunup düzeltmelerin aktif olmasını sağlayın. Ardından "yöneticiler" menüsüne tıklayın. Yöneticiler menüsünde isminizin altında "sahibi" yazmaktadır. İsminize tıklayın. "Bu yönetici neler yapabilir" başlığı altında nelere sahip olduğunuzu görürsünüz. En altta yer alan anonim kal seçeneğinin aşağıdaki görseldeki gibi aktif olmasını sağlayın.




Anonim kal seçeneğini işaretledikten sonra grupta paylaşım yaparken grup adınız görünür ve kişiler özel profilinize erişemezler. Yönetici olarak atanan yardımcı yöneticiler için de aynı ayar yapılabilir ve sadece grup ismiyle paylaşım yapılabilir. Eğer kendi isminizle grupta paylaşım yaparsanız kişiler size özel mesaj atabilirler, ama grup ismiyle paylaşım yaparsanız isminize tıklayıp mesaj atamazlar.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica