WhatsApp durum güncellemesini silme

Sponsorlu Bağlantılar

WhatsApp'ta paylaştığınız bir durum, paylaşım anından itibaren 24 saat içerisinde kendiliğinden kalkacaktır. Eğer yanlış bir durum güncellediniz ve bunu düzeltmek istiyorsanız, bu şimdilik mümkün değildir, bu yüzden silmek yerinde olacaktır. Nasıl durum silindiğine bakalım:

Durum sekmesine girin, durumum yazılı yerin karşısında yer alan üç nokta simgesine dokunun. Paylaştığınız tüm durumlar burada yer alacaktır. Silmek istediklerinizin karşısında yer alan üç nokta simgesine dokunun.


Sil seçeneğine dokunarak durumunuzu silebilirsiniz. 

Durumunuzu sildiğinde sizin durum menünüzden kalkacağı gibi, sizde ekli olan kişilerin durum sekmesinden de kalkacaktır. Fakat kısa bir sürede durumunuzu birileri görüp kaydetmiş olabilir. İnternet dünyası bu konuda asla garanti vermez. Bu sebepten görülmemesi gereken güncellemeleri silmekte acele etmenizde fayda vardır. 

WhatsApp durum geçmişi görülebilir mi?

Sizin ya da başkalarının durum geçmişlerini göremezsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica