WhatsApp durumlarına bakanları görme

Sponsorlu Bağlantılar

Sosyal medyayı kullanılır kılan şey görünür olmak, beğenilmek, geri dönüş almaktır. Eğer gönderilerimizin okunup okunmadığını anlamasaydık, bir süre sonra sıkılır ve paylaşımı azaltırdık. Peki WhatsApp durum için bu olay nasıldır? İlk defa bu uygulamayı kullananlar bilmeliler ki, bir kişinin durumuna baktığınızda o kişi saat kaçta durumuna baktığınızı görebilir. Aynı şekilde sizler de bir durum paylaştığınızda, bu duruma saat kaçta kimler bakmış görebilirsiniz. 

Bunun için paylaştığınız bir durumu açın ve en alttaki simgeye bakın. Henüz kimse görmemişse durumunuzu 0 olarak görünecektir. Birileri görmeye başladığında ise 1,2,3...şeklinde artacaktır. Buraya tıkladığınızda durumunuzu kimlerin hangi saate görüntülediğini görebilirsiniz.


Durumunuzu görenler burada yazılanlardan ibaret olmayabilir. Eğer durumunuza bakanlar duruma baktığım görünmesin konusunda bahsettiğimiz ayarları yapmış ya da ek uygulama kullanmışsa, bu durumda durumunuza bakanlarda bu kişileri göremeyebilirsiniz. 

Birinin WhatsApp durumuma kaç kere baktığını öğrenebilir miyim?

Biri durumunuza bakmış ve görmüşseniz, göreceğiniz bilgi bundan ibarettir. O kişinin durumunuzu kaç kere oynattığını, kaç kere baktığını göremezsiniz. Durumunuzu ilk açtığı saat bilgisi görüntülenir, bundan sonra hangi saatte bakarsa baksın sadece ilk baktığı saat görünür.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica