Whatsapp durumda 30 saniyeden uzun video paylaşma

Sponsorlu Bağlantılar

Şimdilik WhatsApp durumlarında tek seferde en fazla 30 saniyeye kadar olan videolara müsaade edilmektedir. Fakat aşağıdaki metodu uygulayarak 30 saniyeden uzun videolarınızı sırasıyla paylaşabilirsiniz. Bu yöntem videoları bölme yöntemidir. Hangi programı kullanırsanız kullanın 30 saniyeden uzun videolarınız tek seferde paylaşılmaz durumda. Bizler hiçbir program kullanmadan uzun videoları WhatsApp üzerinden nasıl bölebiliyoruz bakalım.

Öncelikle durum menüsüne gidiyor ve kamera simgesine dokunarak videomuzu seçiyoruz. 


Videonun yukarısında videonun belirli bir yerini paylaşmamıza imkan veren aracı kullanıyoruz. Sağdan tutup 30 saniyeye kadar çekiyoruz. Yukarıda gördüğünüz gibi 0:30 şeklinde görünecektir. 30 saniyelik videomuz hazır olduğunda gönder diyor ve duruma gönderiyoruz. 



Ardından uzun videomuzu durum bölümüne yeniden ekliyor ve üst bölümde gerekli düzeltmeyi yapıyoruz. Yukarıdaki gibi 0:30-1:00 şeklinde olmasını sağlayıp gönderiyoruz. Hemen durumunuza gidip kontrol edin. İlk videonuzun 30 saniyeye geldiğinde, diğer videonuz başlayacak ve WhatsApp'ın standart kesinti süresi dışında video kesintisizmişçesine sürecek. 

Yeniden durum güncelleme bölümünde videonuzu ekleyin ve üstte düzeltme bölümünde aralığı belirleyin. Bu şekilde programsız bir şekilde videonuzun tamamını böle böle paylaşabilirsiniz. Eğer bu işlem yorucu olduysa "video kesme" programları kullanabilirsiniz. Fakat program kullanılsa dahi WhatsApp 30 saniyeden sonra kısa bir duraklama yaşatacak ve sonraki videoya geçişini sağlayacaktır. Hiçbir programla videolarınızı 3-4-5 dakika kesintisiz olarak durumda paylaşamazsınız. Tek yöntem bölerek paylaşmaktır.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica