WhatsApp durumda müzik ve ses kaydı paylaşılabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

WhatsApp durumda müzik player ile oynatma şeklinde müzik ve ses paylaşılamaz. Bunun yerine müzikli videolar konabilir. Sizlerin de başkasının durumunda gördüğünüz müzikler bu yöntemlerle paylaşılmıştır. Bu şekilde paylaşmak istiyorsanız çeşitli uygulamalar yardımıyla müzikli videolar paylaşabilirsiniz. Tekrar belirtmek gerekir ki, paylaşılanlar müzik dosyası değildir, müzikli videolardır. Bu konuda online edit programları kullanabilir ya da cihazınıza video edit uygulaması indirebilirsiniz. Eğer bilgisayardan bu işlemleri yapıp telefonunuza göndermek istiyorsanız windows 10'da hazırda bulunan video düzenleyici uygulamasını kullanabilirsiniz.

Telefondan bu işlemi yapmak içinse app store ya da play store'dan güzel bir video edit uygulaması indirip, siyah fon videolara ya da sevdiğiniz videolara müzikler ekleyip durumunuza bu şekilde koyabilirsiniz.



Bir diğer alternatif tiktok tarzı yerlerden video indirip duruma koymaktır.  Dilerseniz Youtube videolarını da durumunuzda paylaşabilirsiniz. WhatsApp durumda Youtube videosu paylaşma  konusunda anlattığımız gibi sevdiğiniz müziğin linkini kopyalayabilir ve durum yaz bölümüne yapıştırıp paylaşabilirsiniz. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica