Binance referans kodu oluşturma

Sponsorlu Bağlantılar

Bir önceki konuda Binance referans kodu ne işe yarar sorusuna cevap vermiştik ve indirimli referans koduna ihtiyacı olanlara kod vermiştik. Bu konuda ise bu işten kazanç sağlamak isteyen ve kendi referans kodunu oluşturmak isteyenlere adım adım bu işlemlerin nasıl yapıldığını anlatacağız. Davetiye kodu oluşturmak için öncelikle referans kodunun bulunduğu menüyü bulmamız gerekir. 

Binance referans kodu nerede yazar?

Eğer mobil binance uygulaması kullanıyorsanız ana sayfadayken referans bölümüne dokunun.




Referans bağlantıları listeniz bölümünün altında "ekle" ye dokunun. 



Komisyon oranını belirleyin. Burada alacağınız tutarı %20 yaptığınızda referansla üye olacak kişi yüzde 0 olacaktır. Referanslı üyelikle hiç komisyon almayacağını bilen biri elbette referansla üye olmayacaktır. Başkalarını referansla üye olmaya teşvik etmek için %10 seçmek ideal olandır. Böylelikle komisyon indirimi aranızda paylaştırılacaktır. Elbette karar sizin. Şunu da belirtmek gerekir ki birden fazla davetiye kodu oluşturulabilmektedir. Böyle bir durumda isterseniz istediğiniz kişiye istediğiniz oranlı referans kodunu gönderebilirsiniz. Birine %10 gönderirken bir diğerine %20 gönderebileceksiniz. Seçimimizi yaptıktan sonra referans linkinizi oluşturun butonuna dokunuyoruz. 



Referans linki oluşturulduktan sonra referans kimliği yazan bölümü kopyalayıp arkadaşlarınıza verebilirsiniz. Eğer site üzerinden direkt kaydolacaklarsa bu durumda referans linkini vermeniz daha uygun olacaktır. 



PC Binance uygulaması referans kodu nerede yazar?

Pc binance uygulamasında referans bölümüne birkaç adımda ulaşılmaktadır. Bunun için sol menülerden Tümü diyor ve "binance earn'e tıklıyoruz. 


Cüzdan Emirler şeklinde sıralı yerin yanında bulunan kullanıcı profili simgesine tıklıyoruz ve seçeneklerden "referans" diyoruz. 



Bundan sonraki aşama yukarıda anlatıldığı gibidir. Bu şekilde birden fazla referans kodu oluşturabilir ve hangi referans kodu üzerinden kaç kişi üye olmuş, işlemlerden ne kadar komisyon gelmiş görebilirsiniz. Tüm bu işlemlere yine "referans" bölümünden erişilebilmektedir. Şunu da bilmeniz gerekir ki küçük işlemlerden çok cüzi miktarlarda komisyon gelmektedir. Fakat büyük işlem yapan birilerini referans kodunuzla üye yapabilirseniz ya da referanslı üye sayınızı artırabilirseniz hatrı sayılır miktarda gelir elde edebilirsiniz. 

Eğer sizler de referanslı üye olmak isterseniz bu linki kullanarak ya da YZMGX1JY referans kodunu referans bölümüne yazarak Binance indirimli referanslı üyeliğinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Not: Kripto paralar yüksek riskler içerir. Kripto para konularında adı geçen coinler ve borsalar yatırım tavsiyesi niteliği taşımamaktadır. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica